Υπογράφει την άλλη εβδομάδα ο Σκουρλέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Υπογράφει την άλλη εβδομάδα ο Σκουρλέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου γηπέδου της βρίσκεται η ΑΕΚ. Η υπηρεσία του υπουργείου που εξέταζε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, άναψε το πράσινο φως και πλέον απομένει η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Κανένα απρόοπτο δεν έκρυβε για την ΑΕΚ η εξέταση από την υπηρεσία της Μελέτης Πειιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη, η οποία αναμένεται έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας είναι πλέον το μοναδικό που λείπει για να κατατεθεί ο φάκελος στη Δ.Ο.Κ.Κ. η οποία θα δώσει το απαραίτητο έγγραφο στην ΑΕΚ ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως υπολογίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης, τα έργα θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού και θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πάνος Σκουρλέτης γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ