Champions League: Τεράστιο ματς στο Μόναχο, η Μπάγερν το γύρισε και πέρασε (4-2) στην παράταση [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Τεράστιο ματς στο Μόναχο, η Μπάγερν το γύρισε και πέρασε (4-2) στην παράταση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ματς που θα μείνει στην ιστορία του Champions League πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο.

Η Γιουβέντους άγγιξε την απόλυτη ανατροπή με το 0-2, αλλά η Μπάγερν ώς γνήσια γερμανική ομάδα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήγε το ματς στην παράταση. Εκεί με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League.

Η ομάδα του Αλέγκρι (την έστησε μαεστρικά) προηγήθηκε με τον Πογκμπά στο 6' ενώ ο Κουαδράδο μετά από φοβερή κούρσα του Μοράτα έκανε το 0-2 στο 29'.

Η Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, μείωσε σε 1-2 με τον Λεβαντόφσκι στο 73' και στο 91' ο Μίλερ με κεφαλιά έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του. Το ματς πήγε στην παράταση και η Μπάγερν με αντεπίθεση στο 2ο ημίχρονο της παράτασης με σκόρερ τους Αλκάνταρα (108') και Κόμαν (110') έγινε το 4-2 και με πανηγυρικό τρόπο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε μια μεγάλη πρόκριση σε ματς θρίλερ.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Μπαρτσελόνα Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ