Τιτανομαχία στο Μόναχο – Μπάγερν και Γιουβέντους αναζητούν την πρόκριση - iefimerida.gr

Τιτανομαχία στο Μόναχο – Μπάγερν και Γιουβέντους αναζητούν την πρόκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Champions League με ένα μεγάλο ντέρμπι στο Μόναχο. Η Μπάγερν υποδέχεται την Γιουβέντους στον επαναληπτικό του 2-2 ενώ στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Αρσεναλ στον επαναληπτικό του υπέρ της 2-0.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Γιουβέντους (21:45, OTE Sport 2), στο σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των «16» η οποία ολοκληρώνεται σήμερα. Πλέον, εκκρεμούν δύο εισιτήρια για να συμπληρωθεί η οκτάδα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δήλωσε καθόλου σίγουρος πως η Μπάγερν θα είναι στα προημιτελικά.

Ο Ισπανός τεχνικός όπως είναι λογικό, έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη Γιουβέντους παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχει αποκτήσει το προβάδισμα μετά το πρώτο παιχνίδι και το 2-2 με το οποίο έφυγε από την Ιταλία.

Η Γιουβεντους από την πλευρά της χρειάζεται γκολ αφού το 0-0 δίνει την πρόκριση στους Γερμανούς. Ακόμη και το 1-1 δεν της αρκεί και στην προσπάθειά της αυτή θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία αφού τελικά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Ντιμπάλα.

Βέβαια αυτή δεν είναι η μοναδική απώλεια αφού εκτός μάχης τέθηκαν οι Μαρκίζιο και Κιελίνι ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάντζουκιτς, ο οποίος πάντως ταξίδεψε με την αποστολή.

Από την πλευρά του ο Γκουαρντιόλα έχει αμφίβολο τον Ρόμπεν εξαιτίας μια ίωσης.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπάγερν Μ:Νόιερ – Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ – Βιδάλ, Αλόνσο – Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα - Λεβαντόφσκι
Γιουβέντους:Μπουφόν – Λιχστάινερ, Μπαρζάλι, Μπονούτσι, Εβρά – Κουαδράδο, Κεντίρα, Ερνάνες, Πογκμπά – Μάντζουκιτς, Μοράτα

Με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άρσεναλ (21:45, OTE Sport 1), σε μια αναμέτρηση, η οποία έχει ξεκάθαρο φαβορί πρόκρισης μετά το 2-0 των Καταλανών στο Emirates.Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πως το μοναδικό γήπεδο από το οποίο δεν έχει φύγει νικητής είναι το «Καμπ Νου» και ελπίζει πως η ομάδα του αυτή τη φορά θα καταφέρει κάτι καλύτερο συγκριτικά με τις προηγούμενες επισκέψεις της.

Βέβαια το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στους «κανονιέρηδες» μετά και από την ήττα αποκλεισμό από την Γουότφορντ στο Κύπελλο. Ο Αλσατός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράμσεϊ, Τσεχ, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν, Ροζίτσκι, Γουίλσιρ και Τσέιμπερς, έχοντας ελάχιστες λύσεις για να κυνηγήσει το θαύμα.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα προέρχεται από νέα άνετη επικράτηση και σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Χετάφε όπου ο Λουίς Ενρίκε ξεκούρασε μάλιστα και αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν – Αλβες, Ματιέ, Μαστσεράνο, Αλμπα – Μπουσκέτς – Ράκιτιτς, Ινιέστα – Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ
Αρσεναλ:Οσπίνα – Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Ελνένι – Κάμπεζ, Εζίλ, Αλέξις - Ζιρού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Μπάγερν Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ