ΕΛΣΤΑΤ: Περισσότεροι επισκέπτες στα μουσεία, λιγότερα τα έσοδα - iefimerida.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Περισσότεροι επισκέπτες στα μουσεία, λιγότερα τα έσοδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση των επισκεπτών των μουσείων κατά 4,9% και μείωση των εισπράξεων κατά 11,9% παρουσιάστηκε κατά το μήνα Νοέμβριο 2015 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Νοέμβριο 2015, εμφανίζεται μείωση των επισκεπτών κατά 0,4% και μείωση των εισπράξεων σε ποσοστό 6,6%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Για το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2015, παρατηρείται αύξηση κατά 6,1% στους επισκέπτες των μουσείων και αύξηση κατά 5,7% στις εισπράξεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2015, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 3,7% και αύξηση των εισπράξεων κατά 2,6%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

ΕΛΣΤΑΤ: Περισσότεροι επισκέπτες στα μουσεία, λιγότερα τα έσοδα  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτες μουσεία έσοδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ