Το κυνήγι των ΜΜΕ αλλάζει συνεχώς τον προορισμό της Τζολί -Ξεκίνησε για Λέσβο, βρέθηκε στην Αθήνα - iefimerida.gr

Το κυνήγι των ΜΜΕ αλλάζει συνεχώς τον προορισμό της Τζολί -Ξεκίνησε για Λέσβο, βρέθηκε στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παροξυσμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί θα έρθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το λίαρ τζετ της χολιγουντιανή σταρ.

Αυτή την ώρα επικρατεί κινητικότητα και στους καταυλισμούς σε Ελαιώνα και Πειραιά, όπου έχουν καταφτάσει πολλοί ξένοι φωτορεπόρτερ. Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η σταρ θα επισκεφθεί τελικά κάποιον πιο ελεγχόμενο χώρο δηλαδή τον Ελαιώνα ή το Σχιστό, προκειμένου να μην εκτυλιχτούν σκηνές πανζουρλισμού λόγω του ότι το ενδιαφέρον για την επίσκεψή της δεν περιορίζεται απλά στα ελληνικά ΜΜΕ.

Αλλωστε και ο λόγος που αναβλήθηκε η επίσκεψη της Αντζελίνας Τζολί στη Λέσβο, όπου ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί χθες το βράδυ στις 9 ήταν το κυνήγι των δημοσιογράφων. Από την Υπατη Αρμοστεία ενημερώθηκαν ότι στο νησί είχε συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή αρχικά της επίσκεψης για σήμερα το πρωί και εν τέλει το πρωί η οριστική ματαίωση.

Αργότερα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί την Ειδομένη, ωστόσο, λίγο μετά τις 10 προσγειώθηκε στην Αθήνα. Η χολιγουντιανή σταρ, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα πάει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ και αύριο το πρωί θα επισκεφθεί την Ειδομένη και το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ