Γεννηματά για την Ειδομένη: Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο - iefimerida.gr

Γεννηματά για την Ειδομένη: Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απώλεια κάθε ελέγχου στο προσφυγικό εγκαλεί την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Με αφορμή τα γεγονότα της Ειδομένης, σημειώνει πως «η χθεσινή προσπάθεια για μαζική έξοδο των προσφύγων προς τα Σκόπια και ο τραγικός απολογισμός με τον πνιγμό τριών ανθρώπων, αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει χάσει παντελώς τον ''έλεγχο''»

Η Φώφη Γεννηματά διερωτάται «ποιοι επιτέλους παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τους πρόσφυγες στα σύνορα;» και προσθέτει: «Μιλάμε για τυχοδιωκτική - εγκληματική δράση με θύματα κατατρεγμένους ανθρώπους, που δημιουργεί νέα προβλήματα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συνεχιζόμενη απουσία της Κυβέρνησης». Τέλος επισημαίνει πως η Ειδομένη πρέπει να εκκενωθεί άμεσα και οι πρόσφυγες να προστατευθούν όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό και πολιτισμένο κράτος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά πρόσφυγες Ειδομένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ