Κουμουτσάκος: Ο απών κ. Τσίπρας μετέτρεψε την χώρα σε καταυλισμό - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Ο απών κ. Τσίπρας μετέτρεψε την χώρα σε καταυλισμό

EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολιτικό θράσος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στο σχόλιο της Ολγας Γεροβασίλη περί επίδειξης ευαισθησίας από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επίσκεψή του στη Ειδομένη.

«Ο απών κ. Τσίπρας που συνυπέγραψε τα κλειστά σύνορα του βαλκανικού προσφυγικού διαδρόμου, βρίσκει το πολιτικό θράσος να κατηγορεί άλλους για τη δική του παταγώδη αποτυχία», τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η δήθεν ανθρωπιστική του ευαισθησία έχει πλέον όνομα: “Ειδομένη”», επεσήμανε, παράλληλα, και συνέχισε:

«Η εκεί εφιαλτική κατάσταση είναι το όνειδος μιας παντελώς ακατάλληλης Κυβέρνησης. Ανίκανης να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ούτε τα σύνορα της χώρας προστατεύει, ούτε, όμως, και τους ανθρώπους, πρόσφυγες και μετανάστες».

«Μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα-καταυλισμό. Η Νέα Δημοκρατία συνιστά στον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς του, να βγουν από την ασφάλεια των γραφείων τους και να δουν στην Ειδομένη τη θλιβερή ανεπάρκεια της πολιτικής τους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ