Είπαν το «ναι» για τη συνάντηση με τον Κοντονή - Οι τέσσερις ισχυροί του ποδοσφαίρου στο ίδιο τραπέζι - iefimerida.gr

Είπαν το «ναι» για τη συνάντηση με τον Κοντονή - Οι τέσσερις ισχυροί του ποδοσφαίρου στο ίδιο τραπέζι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Σταύρο Κοντονή, έπειτα από τη σχετική πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Live Sport», οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης απάντησαν θετικά στον Σταύρο Κοντονή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η περιβόητη συνάντηση των τεσσάρων ενώπιον φυσικά του υφυπουργού.

Το μοναδικό πρόβλημα για την ώρα είναι να βρεθεί η ημέρα που θα γίνει η συνάντηση. Αρχικά υπήρχε μια σκέψη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα απουσιάζει εκτός συνόρων για επαγγελματικούς λόγους ενώ και οι υπόλοιποι τρεις έχουν σχεδόν κάθε εβδομάδα δουλειές εκτός συνόρων.

Το πρώτο μέλημα στη συνάντηση είναι να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές σε μια διοίκηση της ΕΠΟ που θα εγγυάται πως θα υπάρχει ισονομία και στην οποία, κατ’ απαίτηση των ισχυρών ανδρών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παραμείνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Οι τέσσερις άνδρες και ο υφυπουργός ίσως κληθούν να αποφασίσουν για συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθεί στην κεφαλή της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για τα υπόλοιπα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος.

Δεδομένο επίσης θεωρείται πως αν οι τέσσερις πλευρές καθίσουν στο τραπέζι της συνεννόησης τότε θα ζητηθεί από τον υφυπουργό να γίνει άρση της απόφασης για διακοπή του Κυπέλλου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Σταύρου Κοντονή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής Super League συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ