Παρ' ολίγον θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Αγκυρα -Ηταν 20 μέτρα μακριά [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρ' ολίγον θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Αγκυρα -Ηταν 20 μέτρα μακριά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 34 νεκροί και 125 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο χθες αργά το απόγευμα στο κέντρο της Άγκυρας, τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση αυτοκτονίας που είχε προκαλέσει τον θάνατο 29 ανθρώπων στην τουρκική πρωτεύουσα.

Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας Τζούλι Μπίσοπ καταδίκασε την επίθεση και αποκάλυψε ότι ο πρεσβευτής της στην Άγκυρα μόλις που γλίτωσε από την επίθεση. «Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν η βόμβα εξερράγη, σε απόσταση μόλις 20 μέτρων», είπε.

«Ο πρεσβευτής μας έχει κάπως κλονιστεί, αλλά έχει επικεντρωθεί στο να κάνει τη δουλειά του και να διασφαλίσει ότι οι Αυστραλοί που μπορεί να χρειαστούν υποστήριξη αυτή τη στιγμή στην Τουρκία θα την λάβουν», είπε η Αυστραλή ΥΠΕΞ. «Δεν νομίζω ότι ήταν στόχος», τόνισε.

Παρ' ολίγον θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Αγκυρα -Ηταν 20 μέτρα μακριά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Άγκυρα, Τζέιμς Λάρσεν

Από την πλευρά του ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Τουρκία, ο Τζέιμς Λάρσεν, με tweet του δηλώνει συγκλονισμένος από την «σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση».

Παρ' ολίγον θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης ο Αυστραλός πρεσβευτής στην Αγκυρα -Ηταν 20 μέτρα μακριά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ