Σουηδός υπουργός επικροτεί το θορυβώδες σεξ -Τι απάντησε σε κάποιον που διαμαρτυρήθηκε για τους γείτονες - iefimerida.gr

Σουηδός υπουργός επικροτεί το θορυβώδες σεξ -Τι απάντησε σε κάποιον που διαμαρτυρήθηκε για τους γείτονες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Σουηδία όχι μόνο δεν απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή που γίνεται αντιληπτή σε ολόκληρη τη γειτονιά, αλλά έχει και... υπουργική έγκριση.

Αυτό διαπίστωσε, έκπληκτος προφανώς, κάποιος που θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τους γείτονές του. Ο Σάμιουελ, όπως είναι το όνομα χρήστη στον λογαριασμό του, χρησιμοποίησε το Twitter για να εκφράσει τα παράπονά του στον ίδιο τον υπουργό Υγείας. «Οι γείτονές μου κάνουν πάλι θορυβώδες σεξ. Μπορείς να απαγορεύσεις τις άσεμνες ασκήσεις μετά από τις 10 το βράδυ;», έγραψε στον Γκράμπριελ Γουίκστρομ.

Η απάντηση του υπουργού Υγείας σίγουρα αιφνιδίασε- και προφανώς απογοήτευσε τον Σάμιουελ. «Ακούγεται καλό για εκείνους, νομίζω. Καλό για την ευημερία και κατά συνέπεια για τη δημόσια υγεία», του έγραψε ο Γουίκστρομ στο Twitter.

Εννοείται πως το σχόλιο αυτό έγινε... αυτομάτως viral. «Οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα πάρει τέτοια έκταση», είπε ο υπουργός στην Local, τονίζοντας ότι απλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ενισχύσει τη μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα στη Σουηδία.

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά στους γείτονές μας που μας ενοχλούν, αλλά αν καταφέρνουν να... κάνουν τη δουλειά, πρέπει να συγχωρούμε», είπε αστειευόμενος ο υπουργός. «Είμαστε άνθρωποι, χρειαζόμαστε την οικειότητα», πρόσθεσε.

Οσο για το αν ακολουθεί ο ίδιος τη συμβουλή του, απάντησε: «Είναι αρκετά προσωπική ερώτηση, αλλά... συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή μου», εξομολογήθηκε ο Γουίκστρομ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδός υπουργός θορυβώδες σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ