Πρωί πρωί έπιασαν δουλειά οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - iefimerida.gr

Πρωί πρωί έπιασαν δουλειά οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωρίς νωρίς κατέφτασαν σήμερα στα πόστα τους υπουργοί και υφυπουργοί, για να πιάσουν δουλειά, καθώς ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει απαιτήσει να έχει τα σημειώματα για τις προγραμματικές δηλώσεις την Δευτέρα.


Πρωί πρωί εισήλθε στο υπουργείο εσωτερικών ο κ. Γιαννίτσης, ο οποίος συναντήθηκε με τη κ. Γεννηματά και τον κ. Κουκουλόπουλο. Ο νέος υπουργός εσωτερικών μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, και περιορίστηκε μόνο στο να πει ότι «Δεν είμαστε για πολλές κουβέντες»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έφτασε στο πεντάγωνο στις 09.00 και είχε συναντήσεις με τους αρχηγούς των τεσσάρων Σωμάτων.

Πρωινός πρωινός και ο Σταύρος Δήμας στο υπουργείο Εξωτερικών ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα δεν μαστίζεται μόνο από οικονομικά προβλήματα αλλά και αξιοπιστίας.

Νωρίς έφτασε στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ο νέος υπουργός, Μάκης Βορίδης, που είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη.

Από τις 10.00 βρέθηκε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο υφυπουργός για τα θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Γεωγιάδης τόνισε ότι τα προβλήματα της Ναυτιλίας είναι πολλά και απήυθυνε κάλεσμα προς τους εφοπλιστές για στήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ