Απάντηση της Γεροβασίλη σε Κουμουτσάκο: Τη μικροπολιτική ο λαός τη λέει και κουτοπονηριά - iefimerida.gr

Απάντηση της Γεροβασίλη σε Κουμουτσάκο: Τη μικροπολιτική ο λαός τη λέει και κουτοπονηριά

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για επίδειξη μικροπολιτικής κατηγόρησε η Ολγα Γεροβασίλη τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είχε αναφέρει σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι μπορεί να χειριστεί τα θέματα.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες όταν ανακοίνωναν ότι θα επιδιώξουν εθνική συναίνεση στο προσφυγικό. Στην πραγματικότητα, το μόνο που επιδιώκουν, είναι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση, κάνοντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, επίδειξη μικροπολιτικής», απάντησε η κ. Γεροβασίλη.

«Τους επισημαίνουμε ότι την μικροπολιτική ο λαός την αποκαλεί και "κουτοπονηριά" και την εκτιμά ελάχιστα», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ