«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανω κάτω έκανε το Μπράιτον ένας νεαρός, ο οποίος αφού έκανε κάθε πιθανή παρανομία οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και ταλαιπώρησε την αστυνομία, η οποία τον καταδίωκε για περισσότερες από 4 ώρες, κατόρθωσε να ξεφύγει.

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία θύμιζαν αυτές που εκτυλίχθηκαν στο Μπράιτον. Ένας νεαρός, οδηγώντας μηχανή GSX R 1000 cc, αποφάσισε να περάσει με κόκκινο έναν σηματοδότη και εκεί ξεκίνησαν όλα.

«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η καταδίωξη κράτησε τέσσερις ώρες και εκτός από τα οχήματα και τις μοτοσυκλέτες της αστυνομίας, επιστρατεύηκε και το ελικόπτερο της πόλης.

Ο μηχανόβιος, ο οποίος από εκείνο το σημείο και μετά δεν σταματούσε πουθενά, έσπασε σύμφωνα με τους αστυνομικούς κάθε σημείο του οδικού ποινικού κώδικα αλλά κατάφερε να ξεφύγει παρά το γεγονός πως δύο φορές έπεσε στο έδαφος.

«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τελικά, η επιλογή του να μπει μέσα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο ήταν και αυτή που τον έσωσε προς στιγμήν πάντως, αφού παράτησε τη μηχανή, την οποία φυσικά περισυνέλεξαν, οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνεχίζουν τον αναζητούν.

«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η είδηση πάντως παίρνει και λίγο κωμικό χαρακτήρα αφού στα social media,ο νεαρός «αποθεώνεται» με το κοινό να ζητά να του δώσουν ρόλο στον επόμενο Τζέιμς Μποντ ή ακόμη και να γίνει ο παρουσιαστής της διάσημης εκπομπής Top Gear.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπράιτον μηχανή καταδίωξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ