Τα πιο φτηνά πρατήρια βενζίνης με ένα SMS - iefimerida.gr

Τα πιο φτηνά πρατήρια βενζίνης με ένα SMS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωρεάν ενημέρωση για τα πιο φτηνά πρατήρια βενζίνης θα λαμβάνουν οι καταναλωτές, στέλνοντας απλά ενα SMS απ' το κινητό τους τηλέφωνο.

Μετά από συζητήσεις που είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υπήρξε συμφωνία με όλες τις εταιρείες να εντάξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στα προγράμματά τους δωρεάν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους.

Στέλνοντας ένα μήνυμα σε ένα πενταψήφιο αριθμό, θα έρχεται απαντητικό SMS με τη διεύθυνση των 3 πιο φτηνών πρατηρίων της περιοχής.

Οι καταναλωτές θα στέλνουν μήνυμα σε ένα πενταψήφιο αριθμό από το κινητό τους τηλέφωνο και αμέσως θα λαμβάνουν απαντητικό sms στο οποίο θα υπάρχει η διεύθυνση των τριών πρατηρίων της περιοχής στην οποία βρίσκονται με τις φθηνότερες τιμές υγρών καυσίμων. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες από τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ