Euroleague: Στη Γερμανία παίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Euroleague: Στη Γερμανία παίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα ακόμη βήμα προς το Final-4 του Βερολίνου. Αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ 2) ευελπιστώντας σε νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι-οφ.

Μετά τον άσχημο πρώτο γύρο στο Top-16 το έργο του Ολυμπιακού δυσκόλεψε πολύ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου οφείλει να κάνει ένα σερί νικών προκειμένου να μη χαθεί οριστικά το τρένο των πλέι-οφ έστω και με μειονέκτημα έδρας.

Η Μπάμπεργκ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης φέτος στην έδρα της αφού έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ ενώ μετράει άλλη μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο γύρο.

Οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίζουν την τελευταία στιγμή αν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Στρόμπερι, ο οποίος πάντως ταξίδεψε στη Γερμανία και θα δοκιμάσει λίγο πριν τον αγώνα να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7-2
2. Λαμποράλ Κούτσα 6-3
3. Χίμκι 5-4
4. Ρεάλ Μαδρίτης 5-4
5. Μπαρτσελόνα 4-5
6. Ολυμπιακός 4-5
7. Μπάμπεργκ 3-6
8. Ζαλγκίρις Κάουνας 2-7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μπαμπεργκ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ