Βρέθηκε χορηγός που στηρίζει τη Σαράποβα -H Head ανανεώνει με τη Ρωσίδα - iefimerida.gr

Βρέθηκε χορηγός που στηρίζει τη Σαράποβα -H Head ανανεώνει με τη Ρωσίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και λίγες ώρες πριν την συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραδέχθηκε πως βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, η αξία της Μαρία Σαράποβα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του τένις, ανερχόταν κοντά στα 160 εκατ. ευρώ. Η αποχώρηση βασικών χορηγών της όμως, δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στα έσοδά της ωστόσο, η εταιρεία Head, αποφάσισε να την στηρίξει.

Πρόκειται για τη βρετανική εταιρεία, τις ρακέτες της οποίας χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια στην καριέρα της η Μαρία Σαράποβα. Η Head εκτός από την Ρωσίδα, είναι η αποκλειστική χορηγός στο είδος της και στον Αντι Μάρεϊ ενώ στο παρελθόν έχει πάρει ενεργά θέση στα ζητήματα του ντόπινγκ.

Ωστόσο αυτή τη φορά και λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, η Head αποφάσισε να στηρίξει την Σαράποβα, κάνοντάς το μάλιστα γνωστό με μια επίσημη ανακοίνωση.

«H Head είναι υπερήφανη και στέκεται δίπλα στην Μαρία, τώρα αλλά και στο μέλλον αφού σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό μας μαζί της. Για περισσότερο από μια 10ετία, είναι κυρίαρχη προσωπικότητα στο γυναικείο τένις και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να ασχοληθούν με το άθλημα.

Η τιμιότητα και το κουράγιο της να παραδεθχεί το λάθος της είναι αξιολάτρευτα στοιχεία του χαρακτήρα της. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί της. Η Μαρία έκανε ένα λάθος αλλά έχει κερδίσει με το ήθος της το στοιχείο της αμφίβολιας γύρω από την υπόθεση.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για πολλά χρόνια ακόμα με την Μαρία» καταλήγει η ανακοίνωση, την ώρα που μια ακόμη μεγάλη εταιρεία μετά τις Nike, Porsche και TAG Heuer, η American Express, ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Σαράποβα χορηγός τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ