Ο Στιβ Τζομπς προτάθηκε για το βραβείο του «άντρα της χρονιάς» από το Time - iefimerida.gr

Ο Στιβ Τζομπς προτάθηκε για το βραβείο του «άντρα της χρονιάς» από το Time

Ο Στιβ Τζομπς σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιδιαίτερα σημαντικό τίτλο του «άντρα της χρονιάς» στα βραβεία του περιοδικού Time θα διεκδικήσει μετά τον θάνατό του ο Στιβ Τζομπς.

Η πρόταση για την υποψηφιότητα του ιδρυτή της Apple έγινε πριν από λίγες μέρες. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας έκανε ο παρουσιαστής του βραδινού δελτίου ειδήσεων του NBC o Μπράιαν Γουίλιαμς ο οποίος είπε για τον Τζομπς «Όχι μόνο άλλαξε τον κόσμο αλλά μας έδωσε ξανά την αίσθηση ότι κάποια πράγματα είναι όντως εφικτά...πως μπορείς να κοιτάς ένα κομμάτι γυαλί ή πλαστικό και να κινείς τα πάντα με το δάχτυλό σου, αυτό είναι φανταστικό, ας αναπαυτεί εν ειρήνη»

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν ο Στιβ Τζομπς κερδίσει τον τίτλο θα είναι ο πρώτος που θα πάρει αυτό το βραβείο μετά θάνατον. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι το βραβείο του «άντρα της χρονιάς» παρέλαβε ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ