Κωστόπουλος και Τράγκας συζητούν για το σεξ: Το εργαλείο σου δουλεύει; [βίντεο] - iefimerida.gr

Κωστόπουλος και Τράγκας συζητούν για το σεξ: Το εργαλείο σου δουλεύει; [βίντεο]

KOSTOPOYLOS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Βράδυ», ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τράγκας, το βράδυ της Τετάρτης. Με διάθεση για χιούμορ, ο Γιώργος Τράγκας άνοιξε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μία απολαυστική συζήτηση περί σεξ.

«Μπορείς να κάνεις σεξ εσύ; Μπορείς να κάνεις; Παρουσιάζεις συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας;...Το εργαλείο μήπως έχει χαλάσει και πρέπει να πάει βουλκανιζατέρ;», ρώτησε ο Γιώργος Τράγκας τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«'Οχι δεν έχω συμπτώματα. Λειτουργεί απλά με πιο αργές στροφές.. Παλιά ήταν πιο γρήγορες οι στροφές...Ήταν πολύστροφο όταν ήμουν πιο μικρός...Τώρα είναι σαν νταλίκα», απάντησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

«Κοίτα, πρέπει να σε διεγείρει και η γυναίκα σου. Εμένα η δική μου με διεγείρει. Πάρε μια μάκα. Ξέρεις τι είναι η μάκα; Άμα δεν ξέρεις, δεν...σου σηκώ@ται. Παίρνει τη μάκα και με την πρωτείνη αυτή αντί να είσαι σε αργές στροφές, είσαι ντούρος», τόνισε ο Γιώργος Τράγκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ