Αποκάλυψη Νταβούτογλου: Αντάλλασσα sms με τη Μέρκελ ενώ εκείνη ήταν μέσα στη Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Νταβούτογλου: Αντάλλασσα sms με τη Μέρκελ ενώ εκείνη ήταν μέσα στη Σύνοδο Κορυφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια... αποκάλυψη επεφύλασσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά το ταξίδι επιστροφής του από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Οπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurryiet, ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε σε δημοσιογράφους ότι επικοινωνούσε μέσω sms με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ ενώ εκείνη ήταν μέσα στη Σύνοδο Κορυφής με τους αρχηγούς των υπόλοιπων 27 χωρών της ΕΕ!

Με απλά λόγια, ενώ η κυρία Μέρκελ συσκεπτόταν με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, την ίδια ώρα αντάλλασσε μηνύματα με τον κ. Νταβούτογλου (ο οποίος περίμενε... απ' έξω) για την πορεία των διαπραγματεύσεων με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για το προσφυγικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ, ο Τούρκος πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση «παζάρι του Καϊσέρι», την τουρκική μέθοδο σκληρού παζαριού που έχει πάρει το όνομά της από την πόλη Kayseri της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ