Με Αλαφούζο αρχηγό αποστολής στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Με Αλαφούζο αρχηγό αποστολής στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι ο αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» αφού θα έχει προλάβει να επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Την ίδια ώρα ο Αντρέα Στραματσόνι μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, συνεχίζει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι. Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Ράσμους Τελάντερ φαίνεται πως δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ντέρμπι αφού έχασε και τη χθεσινή προπόνηση και μόνο αν ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή θέτει ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εν αντιθέσει με τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος δύσκολα θα είναι στην 18άδα. Ο Ιταλός τεχνικός προορίζει για βασικό τον Βιγιαφάνες καθώς και τον Εβαντζελίστα, σε ένα σύστημα, το οποίο κόντρα στον Ατρόμητο απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ