Σφαγή στο twitter: «Μείζον θέμα για τον κ. Τσίπρα», λέει η ΝΔ -Με ειρωνείες, απαντάει η Γεροβασίλη - iefimerida.gr

Σφαγή στο twitter: «Μείζον θέμα για τον κ. Τσίπρα», λέει η ΝΔ -Με ειρωνείες, απαντάει η Γεροβασίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα έγραψε για τα κλειστά σύνορα ο Ντόναλτ Τουσκ στο twitter πυροδότησαν μάχη μεταξύ της ΝΔ και της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε, μέσω twitter, από το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει τις δηλώσεις Τουσκ περί κοινής απόφασης.
Στη ΝΔ απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, επίσης μέχω twitter,

ΝΔ: Το Μαξίμου να διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ
Η πρώτη επίσημη αντίδραση από την αντιπολίτευση ήρθε αμέσως μετά το tweet του Ντόναλντ Τουσκ, από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, που έγραψε:
«Αν το Μαξίμου δεν διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ περί απόφασης των "28" για κλειστά σύνορα, υπάρχει μείζον θέμα για τον κ.Τσίπρα» και ακολούθως: «Το ερώτημα είναι ένα: Έδωσε ναι ή όχι τη συγκατάθεσή της η Ελλάδα για κλειστά σύνορα όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου»;
Ο κύριος Κουμουτσάκος ;omvw επανήλθε, σχολιάζοντας: «Τα γριφώδη τουιτ @PrimeministerGR δεν συνιστούν διάψευση Τουσκ. Για κάτι τόσο σοβαρό υπάρχει μια απάντηση: "Διαψεύδουμε τον @eucopresident"», και ακόμα: «Γιατί ο πρωθυπουργός "κρυβόταν" τόσες ώρες και εμφανίστηκε μετά από πίεση Ν.Δ. ; Περιμένουμε ρητή διάψευση του κ. Τουσκ από Μαξίμου».

Απάντηση Γεροβασίλη στον Κουμουτσάκο
«Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιές είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής. Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης ο κ. Κουμουτσάκος πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μη σπαταλά τον χρόνο με γρίφους», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος στο twitter.

Επιμένει ο Κουμουτσάκος
Η τελική κουβέντα στην μεταμεσονύχτια κόντρα μέσω Twitter ήρθε από τον Γιώργο Κουμουτσάκο, που επίμεινε ρωτώντας: «Ποιός από τους δύο αντιλαμβάνεται σωστά τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής; Πού είναι η αλήθεια και που το ψέμα;», προσθέτοντας δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του κ. Τουσκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ