Νέα κόντρα ΑΕΚ – Ολυμπιακού μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση της Super League - iefimerida.gr

Νέα κόντρα ΑΕΚ – Ολυμπιακού μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το ποδόσφαιρο έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από τα περισσότερα μέλη της Super League.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πρότεινε να δημιουργηθεί επιτροπή για το ποδόσφαιρο και την διαιτησία (από 6 μέλη) και το 40% των εσόδων του εκάστοτε πρωταθλητή από το Champions League να πηγαίνουν στις μικρότερες ομάδες για να δυναμώσουν και να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Δεδομένα... ήχησε καλά στα αυτιά των περισσότερων (και δη των μικρών), αλλά όχι και σε αυτά του Ολυμπιακού.

Από τον Πειραιά, τόνιζαν ότι πριν την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης ότι Μελισσανίδης – Σαββίδης συναντήθηκαν με τον Θωμά Μητρόπουλο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» με τον Αλαφούζο να αντιδρά και για το πρόσωπο που κλήθηκε και για ότι δεν προσκλήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟ.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. «Προφανώς έχουν μπερδέψει τους εφιάλτες τους με όνειρα θερινής νυκτός», ήταν το σχόλιο της ΑΕΚ αναφορικά με τα σενάρια περί συνάντησης Μελισσανίδη – Μητρόπουλου. Από την ΑΕΚ ξεκαθαριζόταν πως δεν υπήρξε καμία τέτοια συνάντηση παρουσία του «Τίγρη». Αντίθετα, είναι γεγονός πως ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Σαββίδη πριν τη συνάντηση στη Super League, με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα συνεργάζονται πολύ στενά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ