Η Ουγγαρία στέλνει στρατό στα σύνορα για εμποδίσει την είσοδο μεταναστών και προσφύγων - iefimerida.gr

Η Ουγγαρία στέλνει στρατό στα σύνορα για εμποδίσει την είσοδο μεταναστών και προσφύγων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ουγγαρία θα στείλει περισσότερους αστυνομικούς και στρατιώτες για περιπολίες στα νότια σύνορά της, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Σάντορ Πίντερ, καθώς διάφορες βαλκανικές χώρες λαμβάνουν επιπλέον μέτρα για να κρατήσουν τους μετανάστες έξω από τα σύνορά τους.

"Η Ουγγαρία θα ενισχύσει την προστασία των συνόρων της και κηρύσσουμε κατάσταση κρίσης λόγω της μετανάστευσης για όλη τη χώρα", δήλωσε ο Πίντερ στους δημοσιογράφους.

Ο ούγγρος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως η Σλοβενία, η Κροατία και η Σερβία έχουν λάβει μέτρα για να περιορίσουν τον αριθμό των μεταναστών στους οποίους επιτρέπουν να διέλθουν από τα σύνορά τους. Ο Πίντερ δήλωσε πως η Ουγγαρία κάνει επίσης προετοιμασίες κατά μήκος των συνόρων της με τη Ρουμανία, ώστε να μπορέσει να ανεγείρει φράκτη, αν χρειαστεί, μέσα σε δέκα ημέρες. Η Ουγγαρία έχει ήδη ανεγείρει φράκτη στα σύνορά της με τη Σερβία και την Κροατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουγγαρία μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ