Super League: Σε ναυάγιο οδηγείται η συνάντηση των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Super League: Σε ναυάγιο οδηγείται η συνάντηση των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φιάσκο οδηγείται η περιβόητη συνάντηση των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από το κάλεσμα του Σταύρου Κοντονή ενώ αβέβαιη είναι και η συνάντηση όλων στα γραφεία της Super League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε προσπαθήσει να πείσει τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τις όποιες διαφορές υπάρχουν.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό διέρρεαν πως δεν έχουν δεχθεί κάποια επίσημη πρόσκληση από τον υφυπουργό ενώ μετά την άρνηση των ερυθρόλευκων, δεν υπήρχε λόγος συνάντησης με τους άλλους τρεις αν και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν εμφανίζονταν αντίθετοι.

Ωστόσο εκτός από τη συνάντηση των τεσσάρων, η οποία οδεύει προς ματαίωση, σε φιάσκο αναμένεται να εξελιχθεί και η άτυπη συνεδρίαση της Super League αφού ελάχιστοι ιδιοκτήτες των ελληνικών συλλόγων προσανατολίζονται να παραβρεθούν στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής Super League συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ