Σόιμπλε: Μην συνδέετε προσφυγικό και αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Μην συνδέετε προσφυγικό και αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της σύνδεσης του προσφυγικού και της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στο Eurogroup.

Ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε, πάντως, λιγότερο επιθετικός με την ελληνική κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι εξαιτίας του προσφυγικού σαφώς η Ελλάδα θα πρέπει να στηριχθεί, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν θα πρέπει κανείς να συνδέσει με την εφαρμογή όσων η χώρας μας έχει συμφωνήσει τον καλοκαίρι.

«Λόγω προσφυγικού, σαφώς, οφείλουμε να είμαστε γενναιόδωροι με την Ελλάδα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συνδέεται με την εφαρμογή του προγράμματος. Η Ελλάδα οφείλει να εφαρμόσει αυτά στα οποία συμφωνήσαμε, προκειμένου η οικονομία της να επιστρέψει σε αναπτυξιακή πορεία. Δεν θα ασχοληθούμε και τόσο με την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup. Απλά θα ενημερωθούμε για την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι σήμερα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόιμπλε Ελλάδα Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ