Νέο σοκ για ΠΑΟΚ: Θλάση για Τσίμιροτ - Χατζηισαΐα - iefimerida.gr

Νέο σοκ για ΠΑΟΚ: Θλάση για Τσίμιροτ - Χατζηισαΐα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, αφού χάνει για τον επόμενο τουλάχιστον μήνα τους Γκόικο Τσίμιροτ και Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Οι δύο παίκτες υπεβλήθησαν σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας ήταν άσχημα. Πιο συγκεκριμένα ο Βόσνιος μέσος έχει θλάση β' βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ θλάση β' βαθμού στον δεξί λαγονοψοϊτη έχει ο Δημήτρης Χατζισαΐας με το πρόβλημά του να είναι πιο σοβαρό κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για τον επόμενο 1,5 μήνα. Τέλος, σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Αφρικανό μεσοεπιθετικός απέφυγε τα χειρότερα, αφού οι δικές του εξετάσεις ήταν "καθαρές".

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (07.03) οι Γκόικο Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες, Δημήτρης Χατζηισαϊας προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Τσίμιροτ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Τ’ αποτελέσματα του Γκάρι Ροντρίγκες ήταν καθαρά κι απλώς έδειξαν μια επιβάρυνση από την υψηλή ένταση του προγράμματος των τελευταίων ημερών. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το πρόγραμμα επανένταξης για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ .

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί λαγονοψοϊτη και αναμένεται ν’ απουσιάσει για έξι εβδομάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ θλάση παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ