Θα σπάσει κάθε ρεκόρ μεταγραφής ο Φορτούνης - Με «8ψήφιο» νούμερο η πώλησή του - iefimerida.gr

Θα σπάσει κάθε ρεκόρ μεταγραφής ο Φορτούνης - Με «8ψήφιο» νούμερο η πώλησή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το πιο hot όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός συνόρων και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του και στο εξωτερικό. Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων όμως φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μόνο με 8ψήφιο νούμερο στα ταμεία των ερυθρόλευκων.

Γιουβέντους, Ρόμα και Λέστερ είναι οι ομάδες που παρακολουθούν στενά την πορεία του Κώστα Φορτούνη. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 16 τέρματα σε 22 συμμετοχές, φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα αρκετών μάνατζερ αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρά την κακή πορεία της Εθνικής ομάδας, «κάλυψε» το συγκεκριμένο κενό με την εξαιρετική παρουσία του στο Champions League.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος», ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Φορτούνη σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως άλλωστε έγινε και στην περίπτωση του Μανωλά, όμως αυτό θα συμβεί μόνο αν φτάσει πρόταση με 8ψήφιο ποσό στα γραφεία του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, η μεταγραφή του Φορτούνη το καλοκαίρι, να σπάσει και το ρεκόρ της μετακίνησης του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014, όταν οι «τζιαλορόσι» είχαν δαπανήσει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ