Εγκλημα για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου - Τον μαχαίρωσε γιατί υποστήριζε τον Ρονάλντο - iefimerida.gr

Εγκλημα για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου - Τον μαχαίρωσε γιατί υποστήριζε τον Ρονάλντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος στη Νιγηρία ανήμερα των γενεθλίων του, όταν ο 22χρονος φίλος του, τον μαχαίρωσε λόγω διαφωνίας τους στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Οι δύο άντρες, οι οποίοι διασκέδαζαν σε μπαρ έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησαν μια συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Ο 34χρονος που είχε τα γενέθλιά του, υποστήριζε τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ και διαφώνησε έντονα με έναν 22χρονο φίλο του, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του Μέσι. Στον καυγά που ακολούθησε ο οπαδός του Ρονάλντο πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι στον καλεσμένο του. Το ποτήρι κατέληξε σε έναν τοίχο και έσπασε. Τότε ο 22χρονος οπαδός του Μέσι πήρε ένα σπασμένο κομμάτι από το ποτήρι και το κάρφωσε στον συμπατριώτη του, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο!

Η ανακοίνωση από την αστυνομία απλά επιβεβαίωσε πως το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε κατόπιν διαφωνίας για τους Ρονάλντο και Μέσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ