FT: Νέα προσπάθεια γεφύρωσης διαφωνιών ΕΕ-ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα - iefimerida.gr

FT: Νέα προσπάθεια γεφύρωσης διαφωνιών ΕΕ-ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπάθειες να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα θα γίνει από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times.

Στο δείπνο της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, τον Μπενουά Κερέ από την ΕΚΤ και τον Μάρκο Μπούτι, διευθυντή του οικονομικού τμήματος της Κομισιόν, συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια ώστε να λυθιύν οι διαφωνίες τους αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα.

Σημείο κλειδί σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι το σημερινό Eurogroup όπου θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές των πιστωτών «εν μέσω κλιμακούμενων ανησυχιών ότι η τρίτη διάσωση ύψους 86 δισεκατομμυρίων ευρώ ήδη οδεύει προς κρίση».

Πάντως στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζεται και η εκτίμηση αξιωματούχων ότι οι δύο πλευρές παραμένουν ακόμα μακριά και πως η μόνη λύση ίσως είναι να σταλούν διαπραγματευτές πίσω στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα με μια συμφωνημένη λίστα μεταρρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ ΕΕ Πόλ Τόμσεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ