Τρία στα τρία για την τρόικα του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Τρία στα τρία για την τρόικα του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει στο κυβερνητικό σχήμα η τρόικα του ΠΑΣΟΚ, καθώς στη νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ.Λουκά Παπαδήμο θα συμμετέχουν ο υπουργός Υγείας κ.Ανδρέας Λοβέρδος, από το ίδιο υπουργικό πόστο, όπως και η κυρία Διαμαντοπούλου, η οποία διατηρεί τη θέση της στο υπουργείο Παιδείας. Το τρίτο μέλος της τρόικα του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Γιάννης Ραγκούσης αν και «σώζεται» και παραμένει στην κυβέρνηση, μετακινείται από το υπουργείο Υποδομών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός.

Οι τρεις κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου είχαν κάνει βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση με κοινό τους άρθρο στις προσωπικές του ιστοσελίδες στις 16 Οκτωβρίου.

Εκτός της κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας μένει ο μέχρι πρότινος υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μόσιαλος είχε έντονα δυσαρεστημένος με την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου είχε συστρατευθεί στις αρχές Νοεμβρίου με τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ