Σολομώντεια λύση Σαμαρά: Κανείς αντιπρόεδρος από τη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Σολομώντεια λύση Σαμαρά: Κανείς αντιπρόεδρος από τη Νέα Δημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληξη πρώτης γραμμής αποτελεί η διατήρηση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου της κυβέρνησης μαζί με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που διατηρεί τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου.

Η εξέλιξη αυτή προέρχεται αφ' ενός από την καραμπόλα του καβγά μεταξύ των κυρίως Σταύρου Δήμα και Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Νέα Δημοκρατία και αφετέρου από το παζάρι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς επέλεξε, καθώς και τα δύο κορυφαία του στελέχη επέμεναν να καταλάβουν τη θέση του αντιπροέδρου στη νέα κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου να μην τοποθετηθεί κανείς αντιπρόεδρος από το δικό του κόμμα.

Ετσι, άνοιξε ο δρόμος για τη διαπραγμάτευση με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου που έφερε ως αποτέλεσμα να τοποθετηθούν οι κύριοι Δήμας και Αβραμόπουλος στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας με αναπληρωτές προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ. Σε αντιστάθμισμα ο κ. Πάγκαλος θα διατηρηθεί στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ