Κλεμμένο γαμήλιο άλμπουμ επιστράφηκε μετά από 17 χρόνια - iefimerida.gr

Κλεμμένο γαμήλιο άλμπουμ επιστράφηκε μετά από 17 χρόνια

Βόρεια Ιρλανδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γαμήλιο λεύκωμα φωτογραφιών το οποίο «εξαφανίστηκε», όταν εκλάπη ένα τροχόσπιτο στη Βόρεια Ιρλανδία πριν από 17 χρόνια, επανεμφανίστηκε μυστηριωδώς στο σπίτι των ιδιοκτητών του.

Ο Νάιτζελ και η Τζίλιαν Στούαρτ είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα να ξαναδούν τις φωτογραφίες από τον γάμο τους που βρίσκονταν μέσα στο τροχόσπιτο όταν αυτό εκλάπη, αλλά την περασμένη Τρίτη το λεύκωμα βρέθηκε στο κατώφλι του σπιτιού τους μέσα σε μία πλαστική σακούλα, μετέδωσε το BBC.

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την 25η επέτειο από τον γάμο του και η επανεμφάνιση του λευκώματος στο σπίτι τους στο Γκίλφορντ, στο Κάουντι Ντάουν, ήταν μια έκπληξη για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

Όπως είπε η Τζίλιαν Στούαρτ, είναι ευγνώμων σε όποιον επέστρεψε τις φωτογραφίες της και εξακολουθεί να αναρωτιέται ποιος μπορεί να έκλεψε το τροχόσπιτο, τονίζοντας όμως ότι δεν του κρατάει κακία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ