Σε 9 μήνες 3 διαφορετικοί αρχηγοί της ΝΔ στο συμβούλιο αρχηγών -Οι αλλαγές στις θέσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε 9 μήνες 3 διαφορετικοί αρχηγοί της ΝΔ στο συμβούλιο αρχηγών -Οι αλλαγές στις θέσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τελευταίους εννέα μήνες έχουν πραγματοποιηθεί τρία συμβούλια πολιτικών αρχηγών υπό τoν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το πρώτο ήταν στις 6 Ιουλίου, αμέσως μετά το δημοψήφισμα, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου για το Ασφαλιστικό και το προσφυγικό και σήμερα (4 Μαρτίου) για το προσφυγικό.
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες από τα τρία συμβούλια, εντοπίζει κανείς αρκετές αλλαγές τόσο σε θέσεις όσο και σε πρόσωπα. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι σε κάθε συμβούλιο αρχηγών παρευρίσκεται και άλλος πρόεδρος της ΝΔ.

Οι θέσεις των αρχηγών αλλάζουν σε κάθε συμβούλιο. Οι μόνοι ...αμετακίνητοι είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα:
Στις 6 Ιουλίου συμμετείχαν οι Προκόπης Παυλόπουλος. Στα δεξιά του ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στα αριστερά του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά.

Σε 9 μήνες 3 διαφορετικοί αρχηγοί της ΝΔ στο συμβούλιο αρχηγών -Οι αλλαγές στις θέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στις 28 Νοεμβρίου, δεξιά από τον Προκόπη Παυλόπουλο κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά και ο Πάνος Καμμένος. Στα αριστερά του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε 9 μήνες 3 διαφορετικοί αρχηγοί της ΝΔ στο συμβούλιο αρχηγών -Οι αλλαγές στις θέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σήμερα (4 Μαρτίου), δεξιά από τον Πρόεδρο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης. Στα αριστερά του κ. Παυλόπουλου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πάνος Καμμένος.

Σε 9 μήνες 3 διαφορετικοί αρχηγοί της ΝΔ στο συμβούλιο αρχηγών -Οι αλλαγές στις θέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολιτικοί αρχηγοί συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ