Εξαλλος ο Καμίνης με όσα συμβαίνουν στη Βικτώρια: Θα δώσω χώρους μόνο αν αδειάσει η πλατεία - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Καμίνης με όσα συμβαίνουν στη Βικτώρια: Θα δώσω χώρους μόνο αν αδειάσει η πλατεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο χώρο για την φιλοξενία των προσφύγων θα παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα αδειάσει η πλατεία Βικτωρίας.

Ο δήμαρχος ΑΘηναίων Γ. Καμίνης μιλώντας στον Σκάι χαρακτήρισε «αίσχος» την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας και όπως είπε «δεν θέλουμε να λειτουργεί ένας άτυπος καταυλισμός, καθαρίζουμε, βοηθούμε, έχουμε ζητήσει παρουσία της αστυνομίας, αλλά το φαινόμενο είναι απαράδεκτο.» Οπως είπε «φροντίζουμε να είμαστε παρόντες, να καθαρίζουμε, έχουμε ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας για την φύλαξη. Δεν θέλουμε να μοιράζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.»

Ως λύση στο πρόβλημα, ο δήμος προκρίνει την παραχώρηση ενός νέου χώρου για τη στέγαση προσφύγων και για το λόγο αυτό ο κ. Καμίνης προανήγγειλε πως θα έχει επικοινωνία με τον κ. Βίτσα, που ανέλαβε την ευθύνη του κεντρικού συντονισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμίνης Πλατεία Βικτωρίας πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ