Βίτσας: Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τις υποχρεώσεις μας προς την Ευρώπη [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίτσας: Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τις υποχρεώσεις μας προς την Ευρώπη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σαν Ελλάδα ολοκληρώσαμε με επιτυχία την πρώτη φάση που αφορούσε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην Ευρώπη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη λειτουργία και τη δομή του νέου συντονιστικού κέντρου διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης, ο κ. Βίτσας εξήγησε: «Έχουμε ολοκληρώσει τα τέσσερα συν ένα hot spot στην Κω και έχουμε ολοκληρώσει και λειτουργούν τα δύο relocation camp, τα κέντρα μετεγκατάστασης ή καλύτερα κέντρα φιλοξενίας στο Σχιστό και στα Διαβατά».

Οπως είπε «σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι απαράδεκτες αποφάσεις ορισμένων χωρών, ή αν θέλετε των χωρών του Βαλκανικού δρόμου και ιδιαίτερα μέσω αστυνομικών διευθυντών και βεβαίως μέσα σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζετε ότι ήταν και η Αυστρία δημιούργησαν μία νέα κατάσταση. Αυτήν τη νέα κατάσταση έρχεται να καλύψει αυτή η διυπουργική συντονιστική ομάδα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίτσας προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ