Οριστικό: Αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος - iefimerida.gr

Οριστικό: Αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Yφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και των συναρμοδίων φορέων, αναβάλλεται το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρότι φτάσαμε στο… παρά πέντε με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ακόμη και τα εκδοτήρια και τις θύρες να ανοίξει για να μπουν φίλαθλοι της Ενωσης, ενώ και η αποστολή του Ατρομήτου αναχωρούσε από το ξενοδοχείο για το γήπεδο!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής είναι κοντά σε απόφαση για οριστική διακοπή του Κυπέλλου, έχοντας και το πράσινο φως από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ατρόμητος Κύπελλο αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ