Δημας- Αβραμόπουλος από Ν.Δ., Βορίδης - Αδωνις από ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Δημας- Αβραμόπουλος από Ν.Δ., Βορίδης - Αδωνις από ΛΑΟΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής φαίνεται ότι στο σχήμα που θα ορκιστεί το μεσημέρι θα πάρουν μέρος οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Για να δικαιολογηθεί η θέση που είχε διατυπωθεί τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα . Οι πληροφορίες λένε ότι οι κ.κ. Δήμας και Αβραμόπουλος θα αναλάβουν τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας ενώ ο πρώτος ενδεχομένως να είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στο κυβερνητικό σχήμα θα μετέχει επίσης ο κ. Γ. Μουρμούρας, σύμβουλος του κ. Σαμαρα ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο υπουργείο Οικονομικών ενώ ο κ. Αρβανιτόπουλος ακουγόταν για το υπουργείο Παιδείας.

Από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του κ. Μάκη Βορίδη για το υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ είναι πιθανόν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει υφυπουργείο ο Αδωνις Γεωργιάδης ή ο Κώστας Κιλτίδης. Ένα όνομα που επίσης «παίζει» είναι αυτό του ;αντιπροέδρου του κόμματος πρέσβη κ. Γεωργίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ