«Ευτυχώς που δεν έχουμε αρχηγό τον Κυριάκο» - iefimerida.gr

«Ευτυχώς που δεν έχουμε αρχηγό τον Κυριάκο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια σύγκρουση στο προσκήνιο αλλά -κυρίως- στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση να συμμετέχει το κόμμα στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Είναι ενδεικτικό ότι ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος ανήκει στην ομάδα των «5» ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις στο Προεδρικό για τον κ. Παπαδήμο έσπευσε να δηλώσει: «Όταν έχεις πρόβλημα πας στον ειδικό» στηρίζοντας απολύτως της συγκεκριμένη επιλογή.

Για όσους μάλιστα δεν κατανόησαν την αιχμή, έσπευσε να καρφώσει στελέχη της Ν.Δ.: «Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των καταστάσεων και νομίζουν ότι το παιχνίδι παίζεται μόνο στους όρους ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ.» είπε χαρακτηριστικά

Στην ίδια λογική κινούνται στελέχη όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όμως για μία ακόμα φορά χθες μπήκε στο στόχαστρο του κ. Γιάννη Μανώλη μαζί με τους υπόλοιπους «φιλελεύθερους» της Ν.Δ.: «Ευτυχώς δεν είναι πρόεδρος της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά ο Αντώνης Σαμαράς και είναι τεράστια η διαφορά» είπε ο γραμματέας Συνδικαλιστικού της Ν.Δ.. Μάλιστα έκανε ευθείας επίθεση στην ομάδα των «5» λέγοντας για τους «γνωστούς 5-6 που θέλουν συγκυβέρνηση για να πάρουν τις υπουργικές καρέκλες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ