Κρίσιμη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Σκληρές αποφάσεις από Κοντονή και όχι μόνο - iefimerida.gr

Κρίσιμη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Σκληρές αποφάσεις από Κοντονή και όχι μόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη αμέσως μετά τον αγώνα, πως με δική του απόφαση ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό του «Γ.Καραϊσκάκης» δημιουργεί ένα τοπίο που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν τα λόγια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αποδειχθούν αληθινά, τότε ο Δικέφαλος του βορρά κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ενώ είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν σκληρές αποφάσεις απ' όλους.

Ο πρώτος που θα κληθεί να επιβάλλει το νόμο είναι ο Σταύρος Κοντονής. Στην προηγούμενη περίπτωση, αυτή του Παναθηναϊκού, έκλεισε τη θύρα των οργανωμένων και έριξε βαρύ πρόστιμο στο τριφύλλι. Βάσει νόμου, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και τώρα ωστόσο οι αποφάσεις ίσως να είναι ακόμη πιο σκληρές και όχι μόνο προς τον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε όριο και δεν αποκλείεται να σκεφτεί ακόμη και το «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ φαίνεται πως πλέον συμπορεύονται στο 100% για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ, αφού θεωρούν πως από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διαιτησία του Παππά στην Τούμπα ήταν αυτή που σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για όσα ακολούθησαν. Δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ δεν εφάρμοσε τον κανονισμό όταν ένα μπουκάλι χτύπησε τον προπονητή των ερυθρολεύκων Μάρκο Σίλβα, όπου όφειλε να διακόψει το ματς.

Ακόμη και μετά την πρώτη εισβολή των οπαδών, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο όπου λίγο έλειψε να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί παικτών από την δεύτερη εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τόσο με γηπεδούχο την ΑΕΚ όσο και με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ο κανονισμός εφαρμόστηκε στο 100% και αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Παππάς δύσκολα θα ξαναβάλει σφυρίχτρα στο στόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ