Στην Ελλάδα πέφτει ξύλο και στην Ιταλία παίζουν ποδόσφαιρο - Απίστευτος ημιτελικός για Ιντερ και Γιουβέντους [βίντεο] - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα πέφτει ξύλο και στην Ιταλία παίζουν ποδόσφαιρο - Απίστευτος ημιτελικός για Ιντερ και Γιουβέντους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που στον ελληνικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έβλεπαν τις προσπάθειές τους να μην ολοκληρώνονται, στην Ιταλία, Ιντερ και Γιουβέντους προσέφεραν έναν συγκλονιστικό επαναληπτικό, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.

Η Γιουβέντους είχε το μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι όταν επικράτησε στο Τορίνο με σκορ 3-0 ενώ την περασμένη Κυριακή είχε πανηγυρίσει και μια σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα επί των νερατζούρι.

Κι όμως η Ιντερ το πίστεψε και κατάφερε με μια εκπληκτική εμφάνιση να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ανοιξε το σκορ στο 17΄με τον Μπρόζοβιτς και στο 49' με τον Πέρισιτς διπλασίασε τα τέρματά της, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Το σουτ του Τζάτζα κατέληξε στο δοκάρι για τη Γιουβέντους, η οποία είδε την Ιντερ στο 82' να σκοράρει για 3η φορά, πάλι με τον Μπρόζοβιτς και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε τίποτα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Στο δεύτερο πέναλτι των Μιλανέζων, ο Παλάσιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι έδωσε το δικαίωμα στη «Γηραιά Κυρία» να πάρει την πρόκριση. Αρκεί, να ευστοχούσαν οι υπόλοιποι. Όπως κι έγινε.

Μοράτα, Πογκμπά και Μπονούτσι βρήκαν δίχτυα στις υπόλοιπες εκτελέσεις κι έδωσαν στην ομάδα τους μία δραματική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους, κόντρα στη Μίλαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίντερ Γιουβέντους Κύπελλο Ιταλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ