Τσίπρας στο Twitter: Τι θα διεκδικήσουμε στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό - iefimerida.gr

Τσίπρας στο Twitter: Τι θα διεκδικήσουμε στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας προσδιόρισε τους ελληνικούς στόχους στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής για την επίλυση της προσφυγικής κρίσης.

«H απόφαση της Επιτροπής να ενισχύσει με 700 εκ. ευρώ επιπλέον τις πολιτικές αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης θα ενισχύσει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης της κυβέρνησης μας σημαντικά. Η λύση όμως του προβλήματος δεν μπορεί παρά να είναι ευρωπαϊκή», έγραψε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter, προσθέτοντας ότι, όπως εξήγησε στη χθεσινή του συνέντευξη στο ZDF, ότι χρειάζεται συνολική λύση.

«Και τη συνεργασία της Τουρκίας. Αυτά θα διεκδικήσουμε στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, όπως θα εξηγήσω αύριο και στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τούσκ. Χρειάζεται να κινητοποιηθούμε όλοι στην Ε.Ε., ώστε να δοθεί αποτελεσματική απάντηση στην προσφυγική κρίση», έγραψε ακόμη ο κ. Τσίπρας σε επόμενες αναρτήσεις.

Τσίπρας στο Twitter: Τι θα διεκδικήσουμε στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ