Ενταση στην συνέντευξη Τύπου – Αποχώρησε ο Μάρκο Σίλβα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στην συνέντευξη Τύπου – Αποχώρησε ο Μάρκο Σίλβα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα επεισόδια στην Τούμπα η ένταση δεν έλειψε ούτε από τη συνέντευξη Τύπου του πρώτου ημιτελικού-παρωδία για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ερώτηση προς τον Μάρκο Σίλβα αφορούσε τη διαιτησία του κ. Παππά (αν κατάλαβε γιατί ο κόσμος χειροκροτούσε τις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού), ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε να τη σχολιάσει, με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ να ενοχληθούν και να επικρατήσει ένας μικρός… χαμός, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να αποχωρεί, τελικά, χωρίς να κάνει δηλώσεις! Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, μάλιστα, Κώστας Καραπαπάς, άνοιξε διάλογο σε έντονο ύφος με κάποιους ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους πως «σε όλη την Ευρώπη οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, όχι με τη διαιτησία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ