Τρύπωσε τη νύχτα στο βρετανικό κοινοβούλιο, πήγε στο μπαρ των δημοσιογράφων και μέθυσε - iefimerida.gr

Τρύπωσε τη νύχτα στο βρετανικό κοινοβούλιο, πήγε στο μπαρ των δημοσιογράφων και μέθυσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό ερευνούν οι αρχές ασφαλείας στη Βρετανία, καθώς ένας άνδρας φέρεται να τρύπωσε στο κοινοβούλιο, μόνο και μόνο για να μεθύσει στο μπαρ των δημοσιογράφων.

Ενας 29χρονος, σύμφωνα με τη Sun, κατάφερε να μπει κρυφά στο κτίριο του κοινοβουλίου, μέσω του υπόγειου πάρκινγκ, στις 22 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια πήγε στο μπαρ που εξυπηρετεί τους δημοσιογράφους και τον βρήκε μεθυσμένο η αστυνομία στις 7.30 το επόμενο πρωί.

Από τότε, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Ενας αστυφύλακας μετατέθηκε εξαιτίας της παραβίασης της ασφάλειας, επιβεβαίωσε η αστυνομία στην εφημερίδα. Μάλιστα ο 29χρονος, σύμφωνα με την Sun, έφτιαξε και έφτιαξε και έναν καφέ σε γραφείο στον τρίτο όροφο του κτιρίου, πριν τρυπώσει στο μπαρ των εκπροσώπων του Τύπου.

Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρετανικό κοινοβούλιο μπαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ