«Οι Έλληνες θεοί χαμογελούν στον Πογιέτ» - iefimerida.gr

«Οι Έλληνες θεοί χαμογελούν στον Πογιέτ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βρετανικό αφιέρωμα του «Four Four Two» φιλοξένησε ρεπορτάζ για τους καλύτερους τεχνικούς που κάθονται σε ευρωπαϊκό πάγκο και συμπεριέλαβε σε αυτούς τον τεχνικό της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ, μαζί με τον Σπαλέτι της Ρόμα, τον Σκάσνι της Σπάρτα Πράγας, τον Κοκού της Αιντχόφεν και φυσικά τον Λουίς Ενρίκε της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά για τον Πογιέτ αναφέρονται τα εξής: «Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και της Σάντερλαντ, ο Πογιέτ, προχώρησε σε νέα χωράφια τον Οκτώβριο, όταν η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό το μικρής διάρκειας συμβόλαιο μαρτυρά τις αμφιβολίες του συλλόγου για το διαμέτρημα του Πογιέτ, όμως πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούν, δεδομένου ότι ο Ουρουγουανός έχει οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Και ο ίδιος συνεχίζει να τον απολαμβάνει σπάζοντας το αήττητο ρεκόρ του αντιπάλου του, όπως ακριβώς έκανε στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Πρόσφατα πέτυχε μια νίκη με 1-0 απέναντι στον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, στη μόνη του ήττα σε αυτή τη σεζόν. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος εδώ και 22 χρόνια, αλλά με τους Έλληνες θεούς να χαμογελούν στον Πογιέτ, υπάρχουν θεμιτές ελπίδες ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για να τους οδηγήσει σε τίτλους στα επόμενα χρόνια. Όμως το πιο σημαντικό απ' όλα, ένα νέο συμβόλαιο για τον προπονητή ίσως;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πογιετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ