Λεβέντης: Σατανική η σκέψη Τσίπρα να συσχετίσει αξιολόγηση με προσφυγικό -Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο - iefimerida.gr

Λεβέντης: Σατανική η σκέψη Τσίπρα να συσχετίσει αξιολόγηση με προσφυγικό -Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Λεβέντης εξακολουθεί να επιμένει στο θέμα της Οικουμενικής Κυβέρνησης δηλώνοντας ότι στο συμβούλιο των αρχηγών της Παρασκευής θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα και αυτό της Οικουμενικής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ανέφερε πως αν επιμένει ο κ. Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω «είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση».

«Ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2-3 μήνες χρόνο. Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός«, ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. «Η χώρα χρειάζεται έναν ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», σημείωσε.

Υποστήριξε ακόμη ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ