«Μαστίγιο» Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο σε τέσσερις παίκτες - iefimerida.gr

«Μαστίγιο» Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο σε τέσσερις παίκτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άλλο πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι είδαν στον Παναθηναϊκό και ο λόγος δεν είναι τόσο πολύ αγωνιστικός όσον αφορά τις απώλειες βαθμών. Οι άσκοπες κόκκινες κάρτες, ήταν αυτές που εκνεύρισαν τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο σε τέσσερις παίκτες.

Ο Στραματσόνι ήταν εκτός εαυτού μετά το χαμένο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όχι μόνο όμως λόγω της κακής εμφάνισης και της ήττας αλλά και λόγω μιας ακόμη κόκκινης κάρτας που αντίκρισαν οι παίκτες του.

Πριν την προπόνηση της Τρίτης λοιπόν, ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να μοιράσει πρόστιμα. Έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για το σχετικό φαινόμενο και προς γνώση και συμμόρφωση από ‘δω και πέρα, ενημέρωσε τέσσερις παίκτες ότι θα έχουν χρηματικές συνέπειες. Έτσι, οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο (που αντίκρισαν κόκκινες κάρτες το τελευταίο διάστημα), αλλά και ο Μαμούτε (που θα μπορούσε να την έχει αντικρίσει για το χτύπημά του στον Πέλκα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) θα κληθούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω από τα 500 ευρώ που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ