Οι Γάλλοι «έδιωξαν» τον Ολάντ από το Periscope -Τον έβρισαν τόσο, που σταμάτησε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή - iefimerida.gr

Οι Γάλλοι «έδιωξαν» τον Ολάντ από το Periscope -Τον έβρισαν τόσο, που σταμάτησε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παταγώδη αποτυχία γνώρισε η προσπάθεια του Φρανσουά Ολάντ να χρησιμοποιήσει το Periscope, την εφαρμογή video streaming.

Τα αρνητικά σχόλια και οι προσβολές που διατυπώθηκαν σήμερα, όταν και το αποπειράθηκε, ήταν τόσα, που η ομάδα του Γάλλου προέδρου εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Ο Ολάντ επισκέφθηκε μία εταιρεία ρουχισμού στο Σεντ Ντενί και μίλησε με το προσωπικό, τη στιγμή που ένα μέλος της ομάδας του κατέγραφε τις συνομιλίες και τις μετέδιδε live μέσω του Periscope.

Ομως, τα σχόλια- τα οποία εμφανίζονται δημόσια σε αυτή την εφαρμογή- κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των συνεργατών του Ολάντ να διαγράψουν τα πιο προσβλητικά και υβριστικά, πολλά από αυτά παρέμειναν σε δημόσια θέα.

Ετσι, η ομάδα του προέδρου αναγκάστηκε τελικά να διακόψει τη μετάδοση της επίσκεψης, όπως αναφέρει το Politico.

Οι Γάλλοι «έδιωξαν» τον Ολάντ από το Periscope -Τον έβρισαν τόσο, που σταμάτησε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ Periscope
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ