Οσκαρ 2016: «Το φόρεμα με τον κόλπο» -Τρόλαραν άγρια παρουσιάστρια για το ρούχο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2016: «Το φόρεμα με τον κόλπο» -Τρόλαραν άγρια παρουσιάστρια για το ρούχο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Αυστραλή δημοσιογράφος που κάλυψε τη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ, έγινε θέμα σε όλα ΜΜΕ παγκοσμίως, αλλά για λάθος λόγο....

Η Εντγουίνα Μπαρτολεμέφ επέλεξε να βάλει για την παρουσίαση της βραδιάς μια λιλά τουαλέτα, η οποία όμως, ψηλά στο μηρό είχε ένα σχέδιο το οποίο, κατά πολλούς παρέπεμπε σε γυναικείο κόλπο.

Οσκαρ 2016: «Το φόρεμα με τον κόλπο» -Τρόλαραν άγρια παρουσιάστρια για το ρούχο της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media, οι οποίοι τρόλαραν άγρια την παρουσιάστρια.

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή στο Instagram όταν η ίδια η Εντγουίνα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της φόρεμα Rachel Gilbert στο κόκκινο χαλί. «Ωραία, αλλά γιατί υπάρχει μια μήτρα στο φόρεμά σας;» της έγραψε ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Το πρόσωπό σας και το σώμα σας είναι καταπληκτικά, αλλά... συγνώμη τι είναι αυτό το πράγμα στο φόρεμά σας που μοιάζει με μέρος της γυναικείας ανατομία;». «Το ξέρω, δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι ότι... » σχολίασε κάποιος άλλος.

Η ίδια δήλωσε ότι αποφάσισε να φορέσει το εν λόγω φουστάνι παρότι φοβήθηκε ότι η... αστυνομία της μόδας θα το διακωμωδήσει άγρια, όπως και έγινε. Ενας γκέι φίλος της, παραγωγός, την είχε προειδοποιήσει μάλιστα για τον παραλληλισμό που θα γινόταν.

Και κάπως έτσι πήγε στα Οσκαρ με το εν λόγω φόρεμα. Οπως η ίδια είπε, παρότι οι χρήστες του Διαδικτύου την τρόλαραν, κανείς από τους παριστάμενους στα Οσκαρ, δεν είπε κακό λόγο για το φόρεμά της.

Η ίδια, πάντως, θέλησε να διακωμωδήσει το τρολάρισμα που δέχθηκε λέγοντας ότι «μακάρι να είχα έναν λιλά μεταξωτό κόλπο!».

Οσκαρ 2016: «Το φόρεμα με τον κόλπο» -Τρόλαραν άγρια παρουσιάστρια για το ρούχο της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οσκαρ 2016: «Το φόρεμα με τον κόλπο» -Τρόλαραν άγρια παρουσιάστρια για το ρούχο της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόρεμα παρουσιάστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ