Αντίστροφη μέτρηση - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έτοιμοι στη μάχη της Τούμπας - iefimerida.gr

Αντίστροφη μέτρηση - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έτοιμοι στη μάχη της Τούμπας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα έμεινε για τον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Ιγκόρ Τούντορ και Μάρκο Σίλβα γνωρίζουν ήδη τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το πρώτο 90λεπτο ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην 11άδα.

Σε ρυθμούς ημιτελικού κινούνται πλέον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε μια κατάμεστη Τούμπα αφού τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει απούλητα αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι το πρωί της μέρας του αγώνα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στη Ν.Μεσημβρία θέλοντας να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Στέφανο Αθανασιάδη και στον Γκάρι Ροντρίγκες. Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης τις τελευταίες δύο ημέρες και όλα δείχνουν ότι θα τεθούν στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαζουακού και τον Ζντιέλαρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και έτσι αποκλείστηκαν από την αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Πορτογάλος προπονητής, όπως φυσικά και οι Πάρντο, Ντουρμάζ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ