Ο Σταθάκης συμφωνεί με τον Τσακαλώτο για την αξιολόγηση: Καήκαμε αν φτάσει Μάιος ή Ιούνιος - iefimerida.gr

Ο Σταθάκης συμφωνεί με τον Τσακαλώτο για την αξιολόγηση: Καήκαμε αν φτάσει Μάιος ή Ιούνιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξής του στον realfm 97.8, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παραταθεί. Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν. Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. Νομίζω ότι είναι επιδίωξη και της άλλης πλευράς», είπε ο υπ. Οικονομίας.

Στο ερώτημα αν συμμερίζεται τη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι αν φτάσουμε Μάιος ή Ιούνιο «καήκαμε», ο ίδιος απάντησε: «Συμμερίζομαι απολύτως. Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, είναι απόλυτα επιτακτικό για την οικονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κλείσει η αξιολόγηση».

Ερωτηθείς αν θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις του ΔΝΤ, αρκέστηκε να πει «περιμένουμε».

Παράλληλα, ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση του αναπτυξιακού νόμου μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας: «Ο νόμος έχει ολοκληρωθεί, έχει σταλεί στην Κομισιόν, πήραμε τα σχόλια πριν από τρεις ημέρες, τα οποία είναι γενικώς θετικά και θα τα χαρακτήριζα νομοθετικές βελτιώσεις, εκκρεμεί η αποτίμηση από τους θεσμούς γιατί έχει δημοσιονομικό κόστος και θα κατατεθεί στη Βουλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σταθακης αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ